MP-talvisäilytys – ehdot

MP-talvisäilytyksen voimassa olevat ehdot

 

1. Talvisäilytyskausi on 14.9.2020 – 8.5.2021.

2. Asiakas huolehtii itse säilytykseen tuomansa ajoneuvon tai muun irtaimen vakuuttamisesta. Suosittelemme säilytyksen ajalle vähintään varkaus- ja palovakuutusta. JMT-Vuokraus Oy ei vakuuta asiakkaiden ajoneuvoja, irtaimistoa tai ajoneuvojen siirtämisestä mahdollisesti aiheutuvia vaurioita.

3. Ajoneuvojen ja irtaimen tuominen säilytykseen tapahtuu sopimalla siitä erikseen henkilökunnan kanssa. Ajoneuvosta tulee irrottaa sivu- ja takalaukut talvisäilytykseen jätettäessä. Laukkujen/irtaimen säilytyksestä peritään erillinen maksu.

4. Ajoneuvojen säilytys on ensisijaisesti yhtäjaksoista kausisäilytystä. Ajoneuvon ollessa säilytyksessä sitä ei pääse korjaamaan, huoltamaan, pesemään jne. Yhteistyökumppanimme Aurinkotien Autosta voi varata huollot suoraan.

5. Säilytysmaksu suoritetaan ajoneuvon tuonnin yhteydessä käteisellä tai kortilla.

6. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan ajoneuvon tai irtaimen noutoajankohdan vähintään 2 vuorokautta ennen ajoneuvon tai irtaimen noutamista. Ilmoitus tapahtuu lähettämällä sähköposti osoitteseen info(ät)jmt-vuokraus.fi.

7. Mikäli asiakas ei nouda omaa ajoneuvoaan tai irtaimistoaan talvisäilytyskauden päättymiseen mennessä, JMT-Vuokraus Oy voi määrätä asiakkaalle kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisen lisämaksun. Vaihtoehtoisesti JMT-Vuokraus Oy voi poistaa asiakkaan ajoneuvon tai irtaimen omista tiloistaan asiakkaan kustannuksella tai olla luovuttamatta asiakkaan ajoneuvoa tai irtaimistoa ennen kuin lisämaksu on maksettu.

8. JMT-Vuokraus Oy ei ole korvausvelvollinen asiakkaan ajoneuvoihin tai irtaimeen säilytyksen aikana tulleista vioista tai häiriöistä (esim. akun tyhjeneminen, rengaspaineiden alentuminen, polttoainejärjestelmän tukkeutuminen, ruostuminen jne.)

9. Talvisäilytykseen ei sisälly JMT-Vuokraus Oy:n osalta muita palveluita kuin ajoneuvojen tai irtaimen säilyttäminen sille varatussa paikassa.

10. Talvisäilytys paikat täytetään varausjärjestyksessä eikä JMT-Vuokraus Oy ole velvollinen järjestämään talvisäilytys paikkaa muualta, jos kaikki paikat tulevat täyteen.

11. JMT-Vuokraus Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ehtoihin.

Takaisin varauslomakkeeseen